Are you at the right place ?

Are you at the right place ?

Verzendingsbeleid

Verzendingsbeleid

Bedankt voor het winkelen bij windgoobike.nl Internationale verzending kan vertraging oplopen door covid-19. om je bestelling bij te houden, neem je contact op met windgoobike.nl (contact@windgoobike.nl) zodat we je het trackingnummer van de bestelling kunnen geven.

Orderverwerkingstijd

 • Het is de tijd die is verstreken tussen het moment waarop de klant de bestelling plaatst en het moment waarop de verkoper de bestelling overhandigt aan de bezorgdienst.
 • Over het algemeen worden bestellingen binnen 3-10 werkdagen na orderbevestiging/betaling verzonden. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, kunnen vertraging oplopen.
 • Ons magazijn is alleen geopend van maandag t/m vrijdag tijdens standaard kantooruren, behalve op feestdagen. In deze gevallen nemen we maatregelen om ervoor te zorgen dat vertragingen bij de verzending tot een minimum worden beperkt.

  Verzendkosten & transittijd

  Land Geschatte Leveringstijd Transportkosten Koerier
  NL 3-5 dagen Gratis verzending  DHL,DPD,UPS
  EU 3-8 dagen Gratis verzending  DHL,DPD,UPS

   

  Totale Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd (afhankelijk van uw locatie)

  Volgen

  • U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. Er wordt een trackingnummer verstrekt (het trackingnummer is binnen 24 uur actief). Let op: Tijdens evenementen of feestdagen kan dit langer duren.
  • Het kan 48 tot 72 uur duren voordat de trackinginformatie is bijgewerkt.

   Als u uw pakket niet normaal kunt volgen, neem dan contact met ons op en we zullen dit probleem binnen 48 uur oplossen.

   Levertijd overschreden

   Internationale verzending kan vertraging oplopen als gevolg van covid-19. Als uw bestelling vertraging heeft, neem dan contact met ons op via e-mail contact@windgoobike.nl wij zullen de situatie tijdig met het transportbedrijf bespreken. Bedankt voor uw begrip en steun.

   Bestelling annuleren

   • We kunnen de bestelling voor u annuleren als u op tijd contact met ons opneemt na uw aankoop. Als uw betaling is voltooid en het pakket niet is verzonden, kunt u uw bestelling annuleren voordat uw artikel is afgeleverd. En we zullen uw geld volledig terugbetalen.
   • Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd zodra het pakket is verzonden.

    Over belasting

    In zeldzame gevallen kunnen bij bestellingen de douanekosten in rekening worden gebracht door uw overheid, niet door onze site. U bent verantwoordelijk voor de kosten. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar we hebben geen controle over de douaneautoriteiten in uw land of een ander land. Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie over douanekosten, invoerrechten en belastingen.

     

    E-mail: contact@windgoobike.nl

    Adres: HO KING COMMERCIAL CENTER 2-16 FA YUAN STREET Room 2914 Mong Kok Kowloon Hong Kong