Are you at the right place ?

Are you at the right place ?

Veelgestelde vragen over Windgoo

1. Waar is de batterij? Kan ik deze vervangen als dat nodig is?

Antwoord: De batterij bevindt zich in het batterijcompartiment onder de stoel. Ja, je kunt de batterij indien nodig vervangen, alleen als de batterij defect raakt


2. Waar kan ik een proefrit maken?

Antwoord: We hebben een aantal proefpunten in Nederland en het VK, neem contact met ons op voor meer informatie: contact@windgoo.co


3. Kan ik accessoires krijgen voor Windgoo e-bikes/e-scooters?

Antwoord: Zeker weten!

De meest geschikte accessoires vind je op onze website.


4. Hoe houd ik mijn fiets in topconditie?

Antwoord: Met deze eenvoudige tips blijft je Windgoo in goede conditie, zodat je nog vele jaren kunt genieten van soepel rijden.

Pomp je banden op
Je zult 15% energiezuiniger zijn door je banden opgepompt te houden op 3 bar (35 Psi). Wij adviseren een bandenspanning van 2,5 - 5 bar / 35-70 Psi. Een hogere druk geeft minder rolweerstand en een betere lekbescherming, terwijl een lagere druk comfortabeler kan zijn.

Smeer je ketting
Breng voor de beste prestaties om de paar maanden een beetje smeermiddel aan op de ketting om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft lopen. Je kunt dit doen door het smeermiddel in het bovenste of onderste gat van de kettingafdekking te plaatsen - deze bevinden zich in de buurt van de pedalen. Meer instructies vind je hier.


Schoonmaak
Reinig uw Windgoo-frame met water en wat zacht afwasmiddel. We raden het gebruik van hogedrukreinigers af, omdat dit de interne elektronica kan beschadigen.