Are you at the right place ?

Are you at the right place ?

Windgoo-zending

1. Waar komt de Windgoo vandaan?

Antwoord: EU-bestellingen worden verzonden vanuit het magazijn in Duitsland.
Britse bestellingen worden verzonden vanuit het magazijn in het Verenigd Koninkrijk.


2. Wat moet ik doen als ik een beschadigd pakket heb ontvangen?

Antwoord: Gelieve het pakket af te wijzen als het bij aankomst beschadigd was. Als je de doos niet hebt kunnen weigeren en de doos al hebt geopend, maak dan foto's van eventuele beschadigde onderdelen (beschadigde verpakking en beschadigd product) en stuur deze onmiddellijk binnen 3 dagen na levering naar ons via contact@windgoo.co.


3. Hoe lang duurt het voordat ik mijn e-bike krijg? En wat moet ik doen als het langer duurt voordat het pakket aankomt?

Antwoord: Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra de fiets ons magazijn verlaat. Verzending kan tot 3-7 werkdagen duren.

Onze excuses voor het ongemak als je pakket langer duurt dan de geschatte levertijd. Dit kan verschillende redenen hebben. In de tussentijd kun je altijd de voortgang van het pakket volgen met het opgegeven trackingnummer of rechtstreeks contact opnemen met DHL/UPS voor vragen. Als je vermoedt dat het pakket ontbreekt, neem dan contact op met onze klantenservice via contact@windgoo.co.


4. Van welke logistieke dienstverlener maakt Windgoo gebruik?

Antwoord: Normaal gesproken gebruiken we DPD Parcel voor EU-bestellingen en UPS/DPD voor het VK. Afhankelijk van je locatie kunnen we echter kiezen voor een andere logistieke dienstverlener die meer geschikt is. Controleer je e-mail voor updates.


5. Wanneer ontvang ik mijn e-bike?

Antwoord: Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra we de fiets vanuit ons magazijn verzenden. Verzending kan tot 3-5 werkdagen duren. Je kunt de verwachte levertijd controleren via de volgende links:

DPD Tracking Link: https://www.dpd.com/nl/en/receiving/track/

UPS-trackinglink: https://www.ups.com

17 Trackinglink: https://www.17track.net/en


6. Kan ik de goederen ophalen in het magazijn?

Antwoord: Ja. Onze magazijnen in Duitsland en het VK ondersteunen zelfophaling. Daarvoor moet je contact opnemen met onze klantenservice e-mail (contact@windgoo.co) en het dichtstbijzijnde ophaaladres krijgen.